MINITALO – PIENI OMA TALO

Minitalo on kokonaiskonsepti pienen oman talon hankintaan, ja se soveltuu hyvin täydennysrakentamiseen omakotitalotonteille sekä taloyhtiöille, joilla on hukkakäyttössä olevaa tonttitilaa. Minitalo mahtuu sellaisellekin tontille, jolle ei muu talo mahdu, usein tontilla on jo rakennusoikeutta jäljellä Minitalon verran, tai se järjestetään pienenä poikkemana. Minitalo on hyvä tapa rahoittaa esimerkiksi olemassa olevan talon korjauksia, oman tontin vuokrankorotusta tai muita menoja; Helsingissä Minitalon vuokratuotto on noin 10-12%, joka katsotaan erinomaiseksi tuotoksi investoinnille. Minitalo rakennetaan kokonaan valmiiksi tehtaalla, ja kuljetetaan tontille kokonaisena, yhtenä kappaleena. Asennus kestää päivän, jonka jälkeen Minitaloon voi muuttaa sisään asumaan.

 

 

ARKKITEHTISUUNNITELTU TALO HELPOSTI

Minitalo – Pieni Oma Talo on kokonaisvaltaisen suunnittelun tulos. Sen ansiosta se on edullinen pientalo ja ainut kokonaispalvelua tarjoava konsepti. Meiltä voit tilata koko rakennusprosessin alusta loppuun.

AVAIMET KÄTEEN

Minitalo on helppo kokonaiskonsepti. Normaalista talopaketista poiketen Minitalon kokonaisprosessissa saat rakennuttamisen, työmaajärjestelyt, suunnittelun, rakennusluvan anomisen, valmiin rakennuksen kiinteine sisutuksineen ja kodinkoneineen, tarvittavan talotekniikan rakennuksen sisällä, teknisten liittymien kytkennät taloon tontilla ja kaikki viranomaisten vaatimat tehtävät hoidettuna. Tontin omistaja järjestää vain tontin sähkö, vesi- ja viemärivedot nykyiseltä talolta tai katuliittymästä rakennettavan uuden talon viereen. Me kytkemme talon käyttökuntoon. Prosessi on palveluprosessi,  avaimet käteen järjestelmä, jonka lopputulos on muttovalmis talo heti. Talon hintaan lisätään kuljetus- ja nostokustannukset sijainnin mukaan.

KOKO

Minitalon koko on noin 30 m2 yhdessä kerroksessa (asuintilat 29 m2 + tekninen tila). Lisäksi yksikerroksisessa mallissa on nukkumaparvi makuuhuoeen yllä, ja säilytysparvi kylpyhuoneen yllä. Korkeassa mallissa parvet ovat täyskorkuiset, ja kokonaispinta-ala on malleissa A,B,C ja D 34 m2, ja E-mallissa 44,6 m2.

Minitalo

2-3h +kk +kph (+sauna)
Alakerran koko n. 30 m2, lisäksi parvi tai 2.kerros

Perumalli

Talo kiinteine sisustuksineen talotekniikalla, Minitalo 1 kerros+parvi
hinta 78,187€ + alv 24% (18,765)

Kiinnostuitko?

Soita meille
puh:  010 274 1370

laita meille viestiä